Geng Saya!

Pages

20 October 2011

Libas (2011) DVDRip AVI Mediafire


Libas (2011) DVDRip AVI,MKV & RMVB Mediafire

Synopsis
Adnan Saladin seorang pakar Libasan dalam permainan sepak takraw (Libas). Dia di gelar sebagai raja libas Malaysia. Kehebatan libasan Raja Libas sangat digeruni pasukan lawan terutamanya dari pasukan Siam (Thailand). Kecederaan berlaku mengakibatkan tekong Malaysia (Dali) parah apabila Libas gagal menampan libasan kuat AK Nangkhon lalu terkena dadanya. Akibatnya Malaysia tumpas kepada Thailand untuk kali kedua berturut-turut. Jurulatih dan rakan sepasukan, Megat turut menyalahkan Adnan Saladin kerana kekalahan itu sehingga Jurulatih sanggup memutuskan pertunangan Adnan Saladin dengan anaknya, Ratna.

Raja Libas resah apabila diketahui Mr. Wilson menawarkan perlawanan Libas lebih awal dari selalunya untuk mendapatkan bola warisan yang mempunyai nilai sejarah dan kuasa mistikal. Tawaran lumayan diberikan kepada pasukan Thailand demi mendapatkan bola warisan tersebut yang berada pada Raja Libas. Raja Libas berfikir siapa yang harus dia ambil sebagai pemain bagi mengekang kehebatan pemain Thailand. Akhirnya Raja Libas dapat menemui pemain baru dan mengumpulkan regu pasukan yang terdiri daripada Megat (pemain lama), Hamadi dan Kumok yang merupakan taruhan Libas untuk menentang Thailand nanti... Diperlawanan akhir, pasukan Malaysia teruk dibelasah oleh pasukan Thailand. Mampukah Raja Libas mempertahankan maruah negara. Nantikan kesudahannya...

Genre
Action

Cast
Rosyam Nor,Scha Al-Yahya, Johan Raja Lawak, Beego, Adam Corrie, Zek Zamri & Yuswaisar.Screenshot


Download

MEDIAFIRE

AVI (700MB)
PART 1
PART 2
PART 3
PART 4

download HJSPLIT di sini > http://www.ddmf.biz/p/tutorial.html dan gabungkan part-part movie yang dah korang download...tutorial nak buatnya ada dalam link tersebut...enjoy watching!


0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...