Geng Saya!

Pages

12 July 2011

3,2,1 Cinta (2011) Malay Hardsub PPVRip AVI,MKV & RMVB Mediafire


Synopsis
Mengisahkan Sam, anak gadis yang berpewatakan kasar seperti lelaki yang baru sahaja berpindah untuk menyambung pelajaran di sebuah kolej. Dia bertemu semula dengan kawan baik semasa sekolah, Fariz. Dalam masa yang sama, Sam mula ditakut-takutkan yang sikap kasarnya itu, akan ditakuti oleh semua lelaki dan dia akan bersendirian sampai mati.

Secara kebetulan, Sam terserempak dengan Nazril, lelaki idaman seluruh kolej. Dia tercabar dengan sikap Nazril yang hanya melayan perempuan cantik sahaja dan dia mula tekad untuk memikat Nazril. Pelbagai peristiwa yang melucukan dan romantis berlaku sepanjang usaha. Akhirnya, Nazril jatuh cinta dengan kesungguhan Sam apabila Sam membantunya untuk menguruskan rumah anak yatim yang dibinanya.

Namun, rupa-rupanya Fariz selama ini menyintai Sam dalam diam. Fariz meluahkan perasaannya pada Sam. Sam yang keliru dengan luahan Fariz itu cuba berfikir kembali tentang perasaan dirinya terhadap Fariz dan Nazril. Dan ketika Nazril pula meluahkan perasaan kepada Sam, Sam sedar dan yakin siapa sebenarnya yang harus dipilihnya.

Screenshot


Download

MEDIAFIRE

AVI (699MB)
part 1- http://adf.ly/1xuY7
part 2- http://adf.ly/1xuYW
part 3- http://adf.ly/1xuYg
part 4- http://adf.ly/1xuYw
password : ddmf.biz

MKV (343MB)
part 1- http://adf.ly/1yBJa
part 2- http://adf.ly/1yBJd

RMVB (358MB)
part 1- http://adf.ly/1yIHS
part 2- http://adf.ly/1yIHuk...sebelum korang nk tgk cte ni...ade cara nk gabungkan sume part2 yg korang da donload td...cara nya camni...donload HJSPLIT kt sini http://www.ddmf.biz/p/tutorial.html dan ikut tutorial camne nk gabungkan part2 tersebut...sit back n enjoy the movie...

0 Komen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...